10 بیمارستان برتر جهان در سال 2020

نیوزویک هر سال با اتکا به نظر پزشکان، کادر درمانی و بر اساس نظرسنجی از بیماران، لیست بهترین بیمارستان های جهان را معرفی می کند. آمریکا، کانادا، آلمان، سوئیس، سنگاپور و سوئد، دارای بیمارستان های برتر جهان در این سال هستند. بهترین بیمارستان ها به ترتیب عبارتند از:
کلینیک مایو- آمریکا: این بیمارستان در سال 1889 در مینه سوتا تاسیس شد و دارای شعبات دیگر در فلوریدا و آریزونا است. مایو با 65 هزار کارمند و درآمد سالانه 12 میلیارد و 600 میلیون دلار در عرصه تحقیقات و آموزش پزشکی نیز فعال است.
کلینیک کلیولند – آمریکا: این بیمارستان واقع در ایالت اوهایو در سال 1921، در مساحت 69 هکتار با 11 بمیارستان و 19 مرکز مراقبت های بهداشتی خانواده تاسیس شد. این کلینیک در ابوظبی و کلینیک ورزشکاران در تورنتو، نیز شعبه دارد.
بیمارستان عمومی ماساچوست – آمریکا: بیمارستان واقع در بوستون، قدیمی ترین مرکز تحقیقاتی و آموزشی وابسته به دانشگاه هاروارد است که در سال 1811 تاسیس شده است. این بیمارستان سالانه 35 هزار عمل جراحی، 3 هزار زایمان و خدمات دیگر پزشکی را ارائه می دهد.
بیمارستان عمومی تورنتو – کانادا: این بیمارستان که بخشی از شبکه تحقیقات دانشگاهی در کانادا بوده و در سال 1812 تاسیس شده، دارای 471 تخت است و در رشته های کاردیولوی و پیوند عضو از برترین ها در جهان محسوب می شود. اولین عمل پیوند ریه در جهان در سال 1986 در این بیمارستان انجام شد.
بیمارستان شاریته برلین – آلمان: شاریته در 14 نوامبر 1709 تاسیس شد و از بزرگترین تاسیسات پزشکی اروپا و جهان محسوب می شود.
بیمارستان جانز هاپکینز – آمریکا: نهاد تحقیقات پزشکی دانشکده پزشکی جانز هاپکینز واقع در بالتیمور – مریلند آمریکا در سال 1889 تاسیس شده است. این بیمارستان تنها بیمارستان در تاریخ آمریکا است که در 21 سال گذشته همواره عنوان بهترین را کسب کرده و زادگاه سنت های متعددی از جمله سیستم رزیدنتی است. همچنین بسیاری از تخصص های پزشکی از جمله پزشکی و روانپزشکی کودکان، جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب در این مکان ایجاد شدند.
بیمارستان دانشگاه زوریخ – سوئیس: بیمارستانی که سنگ بنای اولیه آن در سال 1734 گذاشته شد، اکنون از 44 کلینیک با 900 تخت تشکیل شده است.
بیمارستان عمومی سنگاپور: بیمارستان یک هزار و 700 تختخوابی در سال 1821 برای سربازان بریتانیایی مستقر در سنگاپور تاسیس شد. در این بیمارستان چهار مرکز تخصصی ملی سنگاپور شامل چشم، قلب، سرطان و دندانپزشکی جای گرفته اند.
بیمارستان شیبا در اسرائیل: مرکز درمانی شیبا در تل هاشومر، با یک هزار و 700 تخت، بزرگترین بیمارستان اسرائیل است. این مرکز به دلیل ارائه خدمات با کیفیت درمانی و پژوهش های پزشکی ویژه اش، به خصوص در زمینه سرطان، دارای شهرت بین المللی است.
بیمارستان دانشگاهی کارولیسنکا – سوئد: این بیمارستان از سال 2004 کارش را در استکهلم سوئد آغاز کرده است.