مقالاتمقالات اجتماعی

کشورهایی که تابعیت و گذرنامه شان فروشی می باشد

قشر فوق ثروتمند دیگر پول هایشان را فقط روی جت های شخصی، کشتی های تفریحی و هتل ها خرج نمی کنند، بلکه با آن گذرنامه دوم برای خود می خرند. businessinsider.com مطلبی را در مورد کشورهایی که در ازای دریافت پول، اقامت اعطا می کنند منتشر کرده است. در اینجا چکیده ای از مقاله ارائه می شود.

بر اساس نتایج به دست آمده از نظرسنجی سال 2017 موسسه CS Global Partners، حدود 89 درصد از مردم مایل به داشتن گذرنامه دوم هستند. بیش از 34 درصد از آنها ادعا کردند که قصد سرمایه گذاری برای دریافت تابعیت دوم را دارند. 80 درصد از این افراد حاضرند 5 درصد از درآمد سالانه شان را در ازای دریافت تابعیت دوم اهدا کنند. خوشبختانه تحقق این هدف چندان دشوار نیست، زیرا بسیاری از کشورهای جهان در ازای دریافت پول، اقامت می دهند. برخی از این کشورها به شرح زیر می باشند:

  • تایلند

اقامت تایلند در ازای سالی 3 هزار دلار. با پرداخت 65 هزار و 283 دلار اقامت 20 ساله داده می شود. اقامت 5 ساله با 15 هزار و 253 دلار؛ اقامت 5 ساله برای دو نفر در ازای 24 هزار و 405 دلار و 9 هزار و 152 دلار بابت هر فرد وابسته

 

 

  • سنت لوسیا

اقامت با اهدای حداقل 100 هزار دلار به Saint Lucia National Economic Fund یا سرمایه گذاری حداقل 300 هزار دلار در یک پروژه تایید شده املاک و مستغلات و یا سرمایه گذاری 3.5 میلیون دلار در یک بیزنس

  • دومینیکا

شهروندی با اهدای 100 هزار دلار به National Transformation Fund برای یک نفر و 200 هزار دلار برای خانواده 4 نفره؛ یا سرمایه گذاری 200 هزار دلاری در بازار املاک و مستغلات

 

=19. Antigua and Barbuda — Citizenship from $100,000 (£77,786).

  • آنتیگا و باربودا

شهروندی با اهدای 100 هزار دلار به National Development Fund ؛ یا سرمایه گذاری حداقل 400 هزار دلاری در بازار املاک  و یا سرمایه گذاری 400 هزار دلاری در شرکت موجود و یا تازه تاسیس

  • گرنادا

شهروندی با اهدای 150 هزار دلار به Grenada national Transformation Fund؛ یا سرمایه گذاری حداقل 350 هزار دلاری در بازار املاک

  • مولداوی

شهروندی با پرداخت 169 هزار و 292 دلار

  • کامبوج

شهروندی سرمایه گذاری 294 هزار و 276 دلار در کشور؛ یا اهدای 245 هزار و 230 دلار برای بازسازی اقتصاد کامبوج

  • یونان

اقامت با سرمایه گذاری حداقل 290 هزار و 143 دلار در بازار املاک

  • پرتغال

اقامت پرتغال با انتقال حداقل 1 میلیون یورو به یک بانک پرتغالی؛ یا سرمایه گذاری 350 هزار یورو در بخش تحقیقات علمی و فن آوری کشور؛ یا سرمایه گذاری 350 هزار یورو در میراث فرهنگی و تولید آثار هنری؛ یا سرمایه گذاری 350 هزار یورو در <صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر>؛ یا خرید ملک به ارزش 500 هزار یورو و در نهایت خرید ملک کلنگی به ارزش حداقل 350 هزار دلار به منظور بازسازی

  • مونته نگرو

شهروندی با سرمایه گذاری 250 هزار یورو در پروژه دولتی در شمال کشور و یا سرمایه گذاری 450 هزار یورو در پروژه دولتی در جنوب

  • آمریکا

اقامت با سرمایه گذاری 500 هزار دلاری در یک منطقه روستایی و یا منطقه با نرخ بی کاری بالا و یا سرمایه گذاری مستقیم 1 میلیون دلاری در یک شرکت تجاری آمریکایی

  • اسپانیا

ویزای طلایی با سرمایه گذاری حداقل 500 هزار یورو در بازار املاک؛ یا سرمایه گذاری حداقل 1 میلیون یورو در شرکت اسپانیایی؛ یا واریز حداقل 1 میلیون یورو به یک بانک اسپانیایی؛ یا سرمایه گذاری 2 میلیون یورو در اوراق قرضه دولتی. متقاضی پس از 5 سال اقامت می تواند برای اقامت دائم درخواست بدهد. شهروندی اسپانیا مستلزم 10 سال اقامت در آن کشور است.

  • ترکیه

شهروندی با خرید ملک به ارزش 1 میلیون دلار؛ یا واریز 3 میلیون دلار به یک بانک ترکیه ؛ یا سرمایه گذاری 3 میلیون دلار در اوراق قرضه دولتی؛ یا سرمایه گذاری 2 میلیون دلار در سرمایه ثابت و یا ایجاد 100 شغل در ترکیه

  • استرالیا

اقامت با اثبات دارایی خالص به ارزش حداقل 2.25 میلیون دلار استرالیا. طی دو سال قبل از ارائه درخواست اقامت و سرمایه گذاری 1.5 میلیون دلار استرالیا در یک پروژه یا شرکت استرالیایی سودآور برای اقتصاد کشور

  • قبرس

شهروندی با سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورو در بازار املاک؛ یا سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورو در بیزنس یا شرکت قبرسی و یا سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورو در Alternative Investment Funds .

  • نیوزیلند

ویزای سرمایه گذاری 1) اقامت با سرمایه گذاری 10 میلیون دلار نیوزیلند طی 3 سال. بدون محدودیت سنی و نیاز به تسلط به زبان و بدون نیاز به تجربه بیزنس

ویزای سرمایه گذاری 2) اقامت با سرمایه گذاری 3 میلیون دلار نیوزیلند طی 4 سال با شرط سنی بالای 65 سال و تسلط به زبان انگلیسی و حداقل 3 سال تجربه بیزنس با حداقل 2.5 میلیون دلار نیوزیلند دارایی

  • انگلستان

ویزا با سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون پوند در اقتصاد انگلستان. شرط سنی حداقل 18 سال برای متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا و سوئیس. ویزای 3 سال و 4 ماهه قابل تمدید برای 2 سال.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *